sábado, 12 de abril de 2008

EL DVD

S'han remasteritzat la majoria de pel·lícules d'Alfred Hitchcock. "Els Ocells" és una d'elles, el que fa que la qualitat d'imatge sigui molt bona i que es pugui gaudir del film com si l'acabessin d'estrenar.

A més, el DVD inclou una serie d'extres que encantarà als fans, ja que costa molt trobar informacions i material adicional de pel·lícules d'abans de l'era del DVD i el VHS.

En el cas d'aquest film, el DVD inclou un documental "all about the birds" (todo sobre los pajaros) sobre la pel·lícula que inclou el Making off fet a partir d'entrevistes amb la filla d'Alfred Hitchcock, Pat Hitchcock O'conell; amb Robert Boyle el production designer; amb Evan Hunter el guionista; Bill Taylor que parla sobre tots els pasos tecnics que van haver d'utilitzar; Harold Michelson que es va encarregar de fer l'storyboard; Hilton Green, col·laborador de Hitchcock que explica com es van fer les escenes dels ocells; la propia actriu Tippi Hedren i l'actor Rod Taylor parlen sobre la seva experiencia durant i abans del rodatge. participen molts altres col·laboradors del film en aquest impresionant "documental" que dura una hora i 20 minuts!

També inclou les proves de pantalla de l'actriu Tippi Herden: són les proves que va fer per veure com encaixava en el paper, quina actitud havia de tenir i quina roba li posarien. Inclou el guió i l'story que es van preparar per al final alternatiu que finalment no es va rodar, també inclou el guió i fotografies d'una escena que es va eliminar. Hi ha fotografies de promoció de la pel·lícula, així com els trailers que es van passar a Estats Units. També inclou uns noticiaris de la Universal que parlen sobre l'estrena d'aquesta pel·lícula.

La pel·lícula és troba per separat, però també s'iclou en els fantastics packs "The Hitchcock Collection" que conté algunes de les millors pel·lícules del director així com els seus extres.

No hay comentarios:

presentació